Profil

Mit navn er Jan, og jeg er stifter og indehaver af boligcoachen.dk.

Helt fra barnsben har jeg interesseret mig for teknik, håndværk og kreativitet. Ingen overraskelse, at jeg allerede som 13-årig fik mit første arbejde på et værksted. Lige siden har mit arbejde været forbundet med præcis dette – teknik, håndværk og kreativitet.

Jeg vil gå så vidt og sige, at jeg er blevet beriget som uddannet håndværker med jobs, hvor tværfaglighed og udvikling var min primære opgave. Det har lært mig at kunne forstå og se et færdigt resultat – allerede fra idefasen. Naturligvis er nysgerrighed en stor drivkraft, som gør, at min tilgang til nye opgaver løses med motivation og engagement. Nysgerrighed er vigtigt når man beskæftiger sig med udvikling! Jeg har altid været nysgerrig på at krydse faggrænser og opsøge samarbejde på tværs af faggrupper.

Min åbne og positive tilgang til nye opgaver har givet mig et professionelt arbejdsliv, hvor jeg bl.a. har fungeret som maskinsnedker, maskinarbejder, tømmer, kleinsmed og mange andre håndværk. Derfor kan Boligcoachen.dk tilbyde en bred vifte at håndværksmæssige løsninger hvor jeg i dialog med kunden finder den bedste og kreative løsning.